Piano Latvala

Viritykset, huollot ja peruskorjaukset yli 30 vuoden kokemuksella!

Hannu Latvala valmistui pianonvirittäjäksi 80-luvun alussa ja on siitä asti toiminut ammatinharjoittajana palvellen lukuisia asiakkaita aloittelijasta ammattilaiseen. Peruskorjauksia, huoltoja ja virityksiä on kertynyt satoja niin vanhoihin Taffel-pianoihin, pianoihin kuin flyygeleihinkin.

Poika, Mika Latvala alkoi jo nuorena avustamaan isäänsä pianoremonteissa ja omasikin jo laajan kokemuksen alasta aloittaessa pianonvirittäjän opinnot Arlainstituutissa 2000 luvun alussa. Lisäkoulutuksen hän hankki Bösendorferin konserttiflyygelitehtaalta Wienistä, jonka jälkeen hän toimi New Yorkissa Bösendorfer New Yorkin palveluksessa vuoden vastaten mm. Blue Note ja Birdland jazz ravintoloiden Bösendorfer flyygeleiden virityksistä ja huolloista. Soittimet viritettiin vähintään kolme kertaa viikossa.

Suomessa Mika Latvala on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006 asti ja mm. Musiikkia Ruovesi! musiikkifestivaalien virittäjänä vuodesta 2008. Lisäksi lukuisia konserttivirityksiä, studiovirityksiä, musiikkiopistojen, seurakuntien ja yksityisten asiakkaiden soitinten virityksiä, huoltoja ja peruskorjauksia ympäri suomea. Hannu Latvalan verstas ja pianogalleria toimii Rengossa Kuittilan kylässä ja Mika Latvalan verstas vanhan Hellas-Pianotehtaan tiloissa Rajamäellä.